Advertisement

Aaron Boupendza Galatasaray : Y7zvmmngtdei9m - 24 yaşındaki futbolcunun gabon milli takımı kampında yapılan koronavirüs testinini ppozitif çıktığı öğrenildi.

Aaron Boupendza Galatasaray : Y7zvmmngtdei9m - 24 yaşındaki futbolcunun gabon milli takımı kampında yapılan koronavirüs testinini ppozitif çıktığı öğrenildi.. Haftasında oynayacağı galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyecek. Arsenal yakın takipte haberde boupendza'nın galatasaray'ın tüm hücum oyuncularından daha fazla gol kaydettiği ve arsenal'in de futbolcuyu izlediği aktarıldı. Gabon milli takımı'na katılan ve koronavirüs testi pozitif çıkan aaron boupendza'nın testi negatif çıkmasına rağmen dünkü karşılaşmanın kadrosunda yer alamadı. Oyuncumuz aaron boupendza'nın türkiye'de yapılan ikinci testi de negatif çıkmıştır ve oynamasında bir sakınca. Hatayspor basın sözcüsü rahmi vardı, aaron boupendza'nın son yapılan testinin de negatif çıktığını açıkladı.

Aaron boupendza, afrika uluslar kupası 2021 elemeleri d grubu'nda gabon'un demokratik kongo cumhuriyetini konuk ettiği karşılaşmada attığı golle takımının 3 puanı almasında önemli bir rol oynamıştı. Süper lig'de bu sezon 28 resmi maça çıkan hatay'ın yıldız futbolcusu aaron boupendza bu karşılaşmalarda 18 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Aaron boupendza, galatasaray maçı kadrosunda yer almadı.pic.twitter.com/4ohmz8wjhp. Hatayspor'un golcü oyuncusu aaron boupendza, transferiyle ilgili konuştu, krasnodar ile görüştük ama anlaşamadık. Atakaş hatayspor, 8.1 milyon euro.

Iste Galatasaray In Boupendza Teklifi Tum Spor Haber
Iste Galatasaray In Boupendza Teklifi Tum Spor Haber from i12.haber7.net
Oyuncuya da 3.5 yıllık kontrat önerildi ve cevap bekleniyor. Gabonlu futbolcu aaron boupendza ligde bu sezon 13 kez ağları sarsma başarısı gösterdi. Atakaş hatayspor'un milli takımda corona virüse yakalanan aaron boupendza'nın ikinci testinin negatif döndü. 'hatay'da birkaç sene oynamak istiyorum' diyor. Aaron boupendza, afrika uluslar kupası 2021 elemeleri d grubu'nda gabon'un demokratik kongo cumhuriyetini konuk ettiği karşılaşmada attığı golle takımının 3 puanı almasında önemli bir rol oynamıştı. Hatayspor'dan aaron boupendza ile ilgilenen galatasaray, süper lig ekibiyle transfer teması kurdu. Süper lig'de bu sezon 28 resmi maça çıkan hatay'ın yıldız futbolcusu aaron boupendza bu karşılaşmalarda 18 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Krasnodar'ın kapısından dönmüştü aaron boupendza daha önce krasnodar'ın kapısından dönmüştü.

Krasnodar'ın kapısından dönmüştü aaron boupendza daha önce krasnodar'ın kapısından dönmüştü.

24 yaşındaki oyuncu, galatasaray ve fenerbahçe gibi takımların kendisini istemesinin onur verici bir şey olduğunu sözlerine ekledi. Arsenal yakın takipte haberde boupendza'nın galatasaray'ın tüm hücum oyuncularından daha fazla gol kaydettiği ve arsenal'in de futbolcuyu izlediği aktarıldı. Galatasaray ve fenerbahçe gibi büyük takımların beni istemesi benim için onurdur dedi. Teknik direktör ömer erdoğan'ın tercihiyle boupendza maç kadrosuna dahil edilmedi. Atakaş hatayspor'da boupendza, galatasaray maçında neden oynamadı? Atakaş hatay'ın golcüsü aaron boupendza'nın gabon milli takımı'ndaki koronavirüs testinin pozitif çıkması, gözleri 3 nisan'da oynanacak galatasaray karşılaşmasında çevirdi. Aaron boupendza, galatasaray maçında neden oynayamadı? Aaron boupendza, krasnodar'ın transfer teklifini ve galatasaray ve fenerbahçe'nin onu istemesi hakkında konuştu. Aaron boupendza, afrika uluslar kupası 2021 elemeleri d grubu'nda gabon'un demokratik kongo cumhuriyetini konuk ettiği karşılaşmada attığı golle takımının 3 puanı almasında önemli bir rol oynamıştı. Aaron boupendza'nın tekliften haberinin olmadığını söyleyen ethem sunar boupendza'nın şu ana kadar galatasaray'dan teklif geldiğinden haberi yok. Golcü arayışında olan galatasaray, hatayspor'un yıldız forveti aaron boupendza'yı gözüne kestirdi. Süper lig'de bu sezon 28 resmi maça çıkan hatay'ın yıldız futbolcusu aaron boupendza bu karşılaşmalarda 18 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Hatayspor'un golcü oyuncusu aaron boupendza, transferiyle ilgili konuştu, krasnodar ile görüştük ama anlaşamadık.

Gabon milli takımı ile kampta olan hatayspor'un golcü ismi aaron boupendza'nın koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Aaron boupendza, galatasaray maçı kadrosunda yer almadı.pic.twitter.com/4ohmz8wjhp. Hatayspor basın sözcüsü rahmi vardı, aaron boupendza'nın son yapılan testinin de negatif çıktığını açıkladı. Arsenal yakın takipte haberde boupendza'nın galatasaray'ın tüm hücum oyuncularından daha fazla gol kaydettiği ve arsenal'in de futbolcuyu izlediği aktarıldı. Ocak ayı transfer döneminin son gününde galatasaray'dan dev bir hamle geldi.

Son Dakika Transfer Haberleri Fenerbahce Nin Aaron Boupendza Teklifi Ortaya Cikti Galatasaray Basaksehir Yeni Bulten Yeni Bulten
Son Dakika Transfer Haberleri Fenerbahce Nin Aaron Boupendza Teklifi Ortaya Cikti Galatasaray Basaksehir Yeni Bulten Yeni Bulten from yenibulten.net
Hatayspor'un golcü oyuncusu aaron boupendza, transferiyle ilgili konuştu, krasnodar ile görüştük ama anlaşamadık. Boupendza antalya, boupendza aaron, boupendza analiz, boupendza attığı goller, boupendza all goals, boupendza ayak, boupendza aldığı ücret transfer coulibaly, galatasaray transfer caner erkin, galatasaray transfer hakan calhanoglu, galatasaray transfer irfan can, galatasaray transfer canli izle. Ocak ayı transfer döneminin son gününde galatasaray'dan dev bir hamle geldi. Gabon milli takımı'na katılan ve koronavirüs testi pozitif çıkan aaron boupendza'nın testi negatif çıkmasına rağmen dünkü karşılaşmanın kadrosunda yer alamadı. Oyuncumuz aaron boupendza'nın türkiye'de yapılan ikinci testi de negatif çıkmıştır ve oynamasında bir sakınca. Golcü arayışında olan galatasaray, hatayspor'un yıldız forveti aaron boupendza'yı gözüne kestirdi. Aaron boupendza daha önce krasnodar'ın kapısından dönmüştü. Hatayspor basın sözcüsü rahmi vardı, aaron boupendza'nın son yapılan testinin de negatif çıktığını açıkladı.

Son dakika süper lig haberleri.

Aaron boupendza'dan hatayspor'a kötü haber geldi. 24 yaşındaki oyuncu, galatasaray ve fenerbahçe gibi takımların kendisini istemesinin onur verici bir şey olduğunu sözlerine ekledi. Arsenal yakın takipte haberde boupendza'nın galatasaray'ın tüm hücum oyuncularından daha fazla gol kaydettiği ve arsenal'in de futbolcuyu izlediği aktarıldı. €7.00m* aug 7, 1996 in moanda, gabon. Galatasaray'dan aaron boupendza için transfer hamlesi. Bu maçın ardından yapılan testlerde golcü oyununun. Boupendza transferinde takas formülü olabilir mi? sorusunu yanıtlayan hatayspor asbaşkanı ethem sunar, galatasaray'dan alacağımız bir futbolcu bizim takımda bilmiyorum yani. İşte aaron boupendza için yapılan teklif. Ocak ayı transfer döneminin son gününde galatasaray'dan dev bir hamle geldi. Boupendza antalya, boupendza aaron, boupendza analiz, boupendza attığı goller, boupendza all goals, boupendza ayak, boupendza aldığı ücret transfer coulibaly, galatasaray transfer caner erkin, galatasaray transfer hakan calhanoglu, galatasaray transfer irfan can, galatasaray transfer canli izle. Aaron boupendza, krasnodar'ın transfer teklifini ve galatasaray ve fenerbahçe'nin onu istemesi hakkında konuştu. Aaron boupendza, afrika uluslar kupası 2021 elemeleri d grubu'nda gabon'un demokratik kongo cumhuriyetini konuk ettiği karşılaşmada attığı golle takımının 3 puanı almasında önemli bir rol oynamıştı. Aaron boupendza, galatasaray maçı kadrosunda yer almadı.pic.twitter.com/4ohmz8wjhp.

Ocak ayı transfer döneminin son gününde galatasaray'dan dev bir hamle geldi. Bu doğrultuda cimbom'da gündeme gelen isimlerden biri de hatayspor'da attığı gollerle adından söz ettiren aaron boupendza. Atakaş hatayspor, 8.1 milyon euro. Aaron boupendza, afrika uluslar kupası 2021 elemeleri d grubu'nda gabon'un demokratik kongo cumhuriyetini konuk. Boupendza transferinde takas formülü olabilir mi? sorusunu yanıtlayan hatayspor asbaşkanı ethem sunar, galatasaray'dan alacağımız bir futbolcu bizim takımda bilmiyorum yani.

Son Dakika Galatasaray Bombayi Patlatiyor Boupendza
Son Dakika Galatasaray Bombayi Patlatiyor Boupendza from img3.aksam.com.tr
Bu maçın ardından yapılan testlerde golcü oyununun. Galatasaray'dan aaron boupendza için transfer hamlesi. Boupendza transferinde takas formülü olabilir mi? sorusunu yanıtlayan hatayspor asbaşkanı ethem sunar, galatasaray'dan alacağımız bir futbolcu bizim takımda bilmiyorum yani. 'avrupa'dan, türkiye'den büyük takımlardan teklif var' dedik, 'karar. Atakaş hatayspor, 8.1 milyon euro. İşte aaron boupendza için yapılan teklif. Haftasında oynayacağı galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyecek. Aaron salem boupendza pozzi (born 7 august 1996) is a gabonese professional footballer who plays as a forward for turkish club hatayspor and the gabon national team.

Gabon milli takımı ile kampta olan hatayspor'un golcü ismi aaron boupendza'nın koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Aaron boupendza, krasnodar'ın transfer teklifini ve galatasaray ve fenerbahçe'nin onu istemesi hakkında konuştu. Aaron boupendza, galatasaray maçı kadrosunda yer almadı.pic.twitter.com/4ohmz8wjhp. Hatayspor formasıyla süper lig'de attığı 18 golle yıldızlaşmaya devam eden aaron boupendza'dan son dakika açıklaması. Oyuncumuz aaron boupendza'nın türkiye'de yapılan ikinci testi de negatif çıkmıştır ve oynamasında bir sakınca. Aaron boupendza'dan hatayspor'a kötü haber geldi. Sakatlığıyla ilgili konuşan boupendza, şimdilik süreç iyi işliyor. Boupendza transferinde takas formülü olabilir mi? sorusunu yanıtlayan hatayspor asbaşkanı ethem sunar, galatasaray'dan alacağımız bir futbolcu bizim takımda bilmiyorum yani. İşte aaron boupendza için yapılan teklif. 21 nisan çarşamba 19:00 galatasaray : Atakaş hatayspor'da boupendza, galatasaray maçında neden oynamadı? Ocak ayı transfer döneminin son gününde galatasaray'dan dev bir hamle geldi. 22 nisan perşembe 16:00 aytemiz alanyaspor : İşte boupendza'nın özel açıklamalarından satırbaşları boupendza:

Fenerbahçe ve galatasaray gibi büyük takımların beni istemesi elbette çok önemli bir şey aaron boupendza. Son dakika galatasaray transfer haberleri.

Posting Komentar

0 Komentar